• 28-06-2015
  • nOeser

Susan kijkt alle stoffen en afwerkingen grondig na. "Ze hebben het weer heel zorgvuldig gedaan" zegt ze gelukkig. Dat doet ons goed te horen natuurlijk, vooral omdat we deze collectie nóg meer aandacht hebben besteed aan details, zoals een afwijkende kleur voor de drukknoopjes en binnenkant van de kleertjes - voor de "nutty & nice" touch ;)

Susan: "De stoffen zijn weer lekker zacht en ook de (nieuwe) sweat stoffen voelen goed aan. Lekker warm voor de winter, maar niet té dik voor babietjes, zodat het lekker draagt". 

We kijken er naar uit jullie kennis te laten maken met onze "fake knit": een nieuwe stof variant die lijkt op een mooi gebreide textuur, maar werkt als een sweat. Erg gaaf om te combineren met de items mét print of onze nieuwe (uni) basics.  

Ook kijken we er naar uit jullie alle nieuwe kleuren en printjes te laten zien... De Birds 'n Bears collectie biedt veel variatie en heeft "voor elk wat wils"! Deze nOeser wintercollectie is vanaf medio juli verkrijgbaar bij onze verkooppunten in Nederland, België, Duitsland, Spanje en Ierland. We werken aan een mooi overzicht van deze resellers en zullen deze in de zomer op de site zetten, zodat je weet waar je in de buurt terecht kunt!   

Houd de site en onze social media in de gaten voor sneak previews....