• 24-03-2016
  • nOeser
8_1_2.jpg

Luiza: “Wat goed, ik zie dat je al aardig wat volgers hebt, sinds wanneer ben je ‘ echt actief’ op Instagram?”

Liesbeth: “Ik ben gestart met IG in de zomer van 2013, specifiek 6/7/2013. Ik vond IG een fijn medium om foto’s van de kinderen te verzamelen. Intussen zijn we drie jaar, 1569 foto’s en zo bijna 4000 volgers later… haha tijd vliegt! En jij ,wanneer ben jij begonnen met het posten van foto’s?”

Luiza: “ Dat is ondertussen al 1000 posts geleden. :-) Sinds mijn zwangerschap gaat het heel goed en besloot ik om Sloan in te schrijven voor de zoektocht naar de nOeser brandrep. Om vele redenen eigenlijk… ik vind het een no-nonsens collectie en ik was direct verliefd op die girly body’tjes. Wanneer ik verder ging kijken zag ik dan nog een aantal stuks die ik erg leuk vond. Zo was mijn keuze eigenlijk snel op nOeser gevallen.

Wat was jouw reden om je aan te melden als brandrep bij nOeser?”

Liesbeth: "Toen ik de brandrep oproep zag heb ik geen seconde getwijfeld. Alles in mij gilde JAAA! dit wil ik. Ik leerde nOeser kennen door Mamamargarita, hun eerste brandrep. Ik viel als een blok voor de kiekjes die ze maakt van haar drie jongens die altijd zo fijn gekleed zijn. Ik kies voor mijn kinderen bewust voor een kleerkast gevuld met weinig spullen, maar dan wel spullen van kwaliteit die zo ecologisch mogelijk gemaakt zijn. Bij dat idee sluit nOeser hun mentaliteit volledig aan. Ze maken fijne collecties, die leuk te combineren zijn waar kinderen lekker in zitten van zalige kwaliteit. 

Hoe reageren jouw trouwe volgers?”

Luiza: “Mijn volgers houden van hoe ik mix ’n match! Ook zien zij duidelijk dat Sloan zich heel comfortabel in de kleertjes van nOeser voelt. En zelfs papa geeft geen commentaar bij het aankleden van zijn ‘popje’! Beide vinden wij nOeser fijn om aan te trekken bij ons kleintje, daarom is dit ons favoriet.”

Liesbeth: "Ik merk dat mijn volgers ook zeer enthousiast reageren op foto’s van Viggo in de kleertjes. Mijn schoonmoeder heeft zelfs de website opgezocht nadat Viggo bij haar was geweest, omdat ze zijn cactus shirt zo tof vond!

Ik heb gezien dat je ook fotografe bent en een eigen website hebt, namelijk: www.luizaioana.be . Ik vind jouw foto’s echt heel bijzonder en apart echt anders dan anders!

Hoe ben je op het idee gekomen om een eigen website te starten als fotografe?”

Luiza: “Ik ben in de eerste plaats een kinderfotografe, ik hou van deze eerlijke zieltjes groot en klein. Voor mij is het een uitdaging om met natuurlijk daglicht te fotograferen, niet altijd even gemakkelijk , maar makkelijk is ook niet altijd het leukste.;)

Kinderen zijn eigenlijk mijn grootste inspiratie, zij geven mij altijd veel energie. Soms ben ik wel bekaf na een fotoshoot met kindjes, maar ik kies zelf graag voor de uitdaging en niet voor de veilige studio-omgeving…

Heb jij verder nog interesses of toffe hobby’s?"

Liesbeth: "Ik ben in eerste plaats moeder, ik hou er enorm van bezig te zijn voor de kinderen en mijn gezin. Ik heb verder een grote passie voor interieurvormgeving. Ik kan hele dagen vullen met frullen in ons huis, spullen verzetten enzovoort. Verder naai ik ook zeer graag en hou ik enorm van mode en natuurlijk afspreken met vriendinnen!

Ik kijk uit naar je volgende Instagramposts!”

Luiza: “Haha, insgelijks!”