• 01-05-2017
  • nOeser
Schermafbeelding_2017-05-01_om_17.11.54.png

Regelmatig vragen mensen me “hoe doe je dat met vier kinderen én een bedrijf”? Ik vind het lastig om daar een antwoord op te geven, want we doen allemaal toch gewoon wat we doen?!?

Ik heb wel eens een blog geschreven over wat meer persoonlijke dingen, maar wekelijks een goede tekst schrijven vind ik moeilijk. Toen suggereerde iemand onlangs: “misschien kun je gaan vloggen”. Ik heb eens rond gekeken in de wereld van het vloggen en het lijkt me super om eens uit te proberen!

Ik zal volgende week een eerste echte "vlog" op You Tube zetten – WHAAA - beetje onwennig nog. Daarna wil ik wekelijks vloggen. En die komen dan iedere dinsdag om 19:00 uur “live” op You tube. De introductie staat er dus al op! Linkje: https://www.youtube.com/channel/UCh7hUdJ4Q5lrCfeBI03i4nw

Ik wil niet een vaste weekvlog opzetten, maar zal thema’s aansnijden waar ik/ wij mee te maken hebben: thuis, met mijn kinderen, met vriendinnen, op het werk bij nOeser, etc.

Om lekker laagdrempelig en (voor mij in een vertrouwde omgeving) te beginnen, start ik volgende week met een vlog thuis… Gewoon een soort “day in the life of”. Oftewel een dag uit mijn leven, op een gewone zaterdag.

Als je je abonneert op ons “nOeser vlogt” You Tube kanaal krijg je een seintje wanneer een nieuwe vlog online staat. Wil je me volgen? Het kost niets en ik zou het erg leuk vinden!

Heb je ideeën/ suggesties voor de nOeser vlog? Mail die dan naar contact@noeser.eu

Tot snel! X Annuska

https://www.youtube.com/channel/UCh7hUdJ4Q5lrCfeBI03i4nw